Műszaki adatok
Segíthetünk?
Tűzveszélyességi osztály:
B-s2,d0
Hővezetési tényező:
λd = 0,039 W/mK
Diffúziós együttható:
μ = 1-2
Befúvási sűrűség:
35-65 kg/m3
Főoldal Technológia Tudástár Rólunk GY.I.K. Kapcsolat
Műszaki adatok
Segíthetünk?
Tűzveszélyességi osztály:
B-s2,d0
Hővezetési tényező:
λd = 0,039 W/mK
Diffúziós együttható:
μ = 1-2
Befúvási sűrűség:
35-65 kg/m3

\ A név kötelez

Hagyomány és innováció

Családunk több, mint 30 éves építőipari tapasztalattal rendelkezik. Erre a tudásbázisra és építőipari tanulmányainkra alapoztuk innovációs vállalkozásunkat. A hagyományos építési megoldások mérnöki nagyszerűségének tisztelete mellett mindig is érdeklődők voltunk az újszerű, innovatív technológiák iránt. A fenntartható jövő ökologikus megoldásait keresve kezdtünk el foglalkozni a hőtároló fázisváltó anyagok épületszerkezeti alkalmazásával, amiben Dr. Becker Gábor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem professzora adott nélkülözhetetlen iránymutatást. A kutatásunk során sikerült minden piaci és műszaki igénynek megfelelő ökologikus hőszigetelő megoldást kifejlesztenünk.

\ A NovaXell Alapítói

Cégünket egy hiánypótló megoldás kifejlesztése érdekében alapítottuk meg.

Az ökologikus szemlélet kiemelkedően fontos számunkra: a fenntartható jövő hőszigetelését szeretnénk széles körben elérhetővé tenni. Ezért létrehoztuk a terméket, amely költséghatékonyan és környezetkímélően oldja meg a könnyűszerkezetes épületek nyári hővédelmi problémáit, és kiaknázza a cellulóz hőszigetelésben rejlő lehetőségeket.

Andrási Alex Gyula

Andrási Alex Gyula CEO

Okleveles építészmérnök, főként épületszerkezeti tervezéssel foglalkozik. Elkötelezett az épületek energiahatékony és ökologikus szemléletű tervezése mellett. Az innovatív és fenntartható építőipari technológiákat részesíti előnyben, a kreatív műszaki megoldások kiaknázását és fejlesztését tekinti fő feladatának.

Andrási Imre Attila

Andrási Imre Attila CTO

Tájrendező-kertépítő mérnök, így az épített és természetes környezetünk harmóniájának megteremtése a szakmai hivatása. Építésvezetői tapasztalatai és kiváló szervezőképessége révén sikeres projektlebonyolító. Zöldterület- és épületfenntartásban, tervezésben és kivitelezésben is jártas. A környezettudatos, gazdaságos és kifogástalan minőségű építés számára az egyetlen járható út.